Over Ons

OVER ONS

Uw transport specialist vanuit en naar Spanje, Ibiza en Mallorca! Over ons.

Met vele jaren ervaring in verhuizingen van en naar Ibiza zijn wij het toonaangevende transport bedrijf op dit gebied. Wij voorzien u in het verhuizen van uw goederen. Tegenwoordig verzorgen wij ook transport van Nederland en België naar Spanje en Mallorca!

Wij bieden graag een totaal oplossing voor verhuizingen. “Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich altijd blijvend onderscheiden!”, is daarbij ons motto. En dat is uiteraard niet voor niets. Professionaliteit, flexibiliteit en service zijn onze kernwaarden. En dat merkt u, elke keer weer!

Wij kunnen uw spullen thuis ophalen voor de transport naar Ibiza. Op Ibiza aangekomen zorgen wij dat uw spullen veilig bij u thuis worden gebracht (afhankelijk van uw pakket).
Omdat wij het toonaangevende bedrijf op Ibiza zijn kunnen wij 2 tot 3 leveringen per maand waarmaken. U kunt altijd bij ons terecht voor uw transport naar Ibiza.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door maatwerk. Voor iedere klus en ieder budget bieden wij een passende oplossing. Zonder hierbij in te boeten op kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.

Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op: klik hier